Ons huidige portfolio

Cross Point

Cross Point ontwikkelt hardware en software oplossingen die verlies door winkeldiefstal tegengaan. Tegelijkertijd biedt Cross Point haar klanten de mogelijkheid om meer winsten te behalen door het voorzien van kritieke informatie zoals het real-time monitoren van winkelbezoek en verkopen per winkel. De onderneming levert haar oplossingen wereldwijd via partners aan zowel grote als kleinere winkelketens. 

Ekosiet
Ekosiet is een specialist op het gebied van gegoten composietsteen, een product met zeer veel vormvrijheid. Het bedrijf is een toeleverancier van de bouw en levert dorpels, gevel- en afbouwelementen en objecten voor urban design.

Mysolution
Mysolution ontwikkelt en implementeert ERP-software gebaseerd op Microsoft Dynamics (NAV) voor de uitzend-, detachering- en consultancybranche en levert daarnaast een zelfontwikkelde salarismodule. De oplossing integreert de front- en backoffice activiteiten van haar klanten. Mysolution is marktleider binnen haar segment. 

Prisma Groep
Prisma is  gericht op maatvoering en geodetische informatie. Activiteiten zijn onder andere landmeten voor grote infrastructurele werken, kaartvervaardiging, management van geodetische databases en het detacheren van GIS-personeel.

Tenson

Tenson is een premium merk binnen de sport- en outdoor industrie met innoverende designs en fabrics. Tenson is opgericht in 1951 in Zweden en ontwerpt en verkoopt wereldwijd producten binnen de categorieën ski, outdoor en lifestyle. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Zweden en Denemarken en een uitgebreid distributienetwerk binnen Europa.

Trivest Software Group
Trivest Software Group richt zich op bedrijfssoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D. Onderdeel van de groep zijn de bedrijven Trimergo, Proteus Systems, Bemet International, Ridder Data Systems en Inventive.